Vill du vara med i Växtrum 2018?

Vi söker dig som gillar allt inom trädgård: att gräva, plantera, snickra, planera, diskutera och ha kul. Du får träffa andra som delar ditt intresse för odling och trädgård. Du får chansen att lära dig massor av ett par av Sveriges främsta trädgårdspersonligheter och de andra deltagarna i Växtrumsteamen. Du får också delta i föreläsningar/ studiebesök och du får arbetskläder. Det vi vill att du bidrar med är lite av din tid, ett gott humör och ditt engagemang.

Växtrumsteamen lägger själva upp sina arbetspass tillsammans med platsens designer och Växtrums samordnare. Det brukar innebära två arbetspass à ett par timmar vardera per vecka under april och maj. Som deltagare i Växtrum i Lerum förbinder du dig inte till ett visst antal arbetstimmar, men vi förutsätter att du kan vara med vid de flesta arbetsträffarna och att du gillar att arbeta tillsammans med andra.

Alla som anmäler sig kommer att få en inbjudan till uttagningen av nästa års Västrumsteam. Då får du träffa nästa års designers, Växtrums samordnare och Växtrums huvudpartner Sparbanken Alingsås.

Varmt välkommen att skicka in din anmälan redan nu! Skicka e-post med dina kontaktuppgifter (namn, mejladress och telefon dagtid) till vaxtrumilerum@lerum.se

 

Hoppas vi ses nästa år!