Evenemang

Earth square meter logotype

Påta, plåta, vinn

Vill du dela med dig av din egna Växtrum Earth Square Meter? Ta en bild på din lilla odling. Lägg upp bilden/bilderna på Instagram och facebook. Bland inkomna bidrag drar vi fem vinnare.

Guidning vid växtrumsplats Snödroppslunden

Boka egen guidning för grupper

Var kan du hitta unika oaser designade av Sveriges trädgårdselit? Jo, i Lerum. Är ni intresserade av en egen guidning? Trädgårdsmästare Karin Hvit är samordnare och arbetsledare i arbetet med att utforma växtrumsplatserna. Hon håller också i de guideturer vi gör under sommaren.

Besökare vid växtrumsplats

Gratis guidningar under sommaren

Gå promenaden mellan platserna själv eller följ med på en av våra guideturer. Hälften av guideturerna går runt platserna kring Aludden och hälften går runt de fem platserna i centrala Lerum. Vill du gå hela promenaden och se alla platserna själv är promenaden 3,6 kilometer lång.

Närbild på kålblad med röd nerv och silvergrönt blad

Temakvällar och aktiviteter

Lär dig mer om perenner, skapa olika trädgårdsstilar i trädgården, lär dig mer om färg, form och fina växtkombinationer eller hur du odlar i pallkrage Välkommen att anmäla dig till Växtrums temakvällar, föreläsningar och aktiviteter. Och missa inte årets perennfest.