Nyebrotäppan – en Maria trädgård växer fram dag 10

Dag 10 – nu är det bara härlig glädje, och vi ser så framåt tills på lördag.

En underbar mor och dotter i samspråk

En underbar mor och dotter i samspråk

Cornelia som är dotter till Anneli har varit med ett flertal gånger (började med Operation Dagsverke som skolan gör för att hjälpa barn i Indien) och burit, jordsäckar, plantor och lyssnat på visdomens ord gällande plantering. Det har varit så kul att du har varit med Cornelia och kommer att sakna våra mellan snack.

Rätt klädd och redo för mer arbete

Rätt klädd och redo för mer arbete

Det har varit så kul att få träffa alla härliga människor, jag kommer att sakna er, och jag tror alla i teamet känner en stor saknad, redan, av att projektet snart lider mot sitt slut och en lättnad (tolkas positivt).

Tack till Lerums kommun att vi har fått deltaga i detta fantastiska projekt.

Katrin H, Frida och Marina färdigställer för en Klematis och Ros

Katrin H, Frida och Marina färdigställer för en Klematis och Ros

Vi i teamet vill också passa på att tacka Lerums tidning för en härlig artikel i dagens Lerums tidning, tack, Daniel.

IMG_4572

I morgon gäller det finputsning och sista justeringar, vill också härmed avsluta med en bild av trädgårdens Zlatan. Tack, Karin Wall för dessa bevingade ord.

Zlatan alias Karin Berglund

Zlatan alias Karin Berglund

  2 comments for “Nyebrotäppan – en Maria trädgård växer fram dag 10

  1. Nona
    2016/05/26 at 11:52

    Ja Maria, jag håller med… jag kommer också att sakna er, alla härliga människor jag fick träffa under det här projektet. Svårt att tro att det är snart slut, att trädgården kommer att invigas redan om två dagar. Men vi kan alltid komma och titta på “våra” blommor; det kommer jag i alla fall att göra… Stor tack till Lerums kommun – och till er alla kära kolleger! Kram/Nona

  2. Nona
    2016/05/26 at 11:53

    Ja Maria, jag håller med… jag kommer också att sakna er, alla härliga människor jag fick träffa under det här projektet. Svårt att tro att det är snart slut, att trädgården kommer att invigas redan om två dagar. Men vi kan alltid komma och titta på “våra” blommor, det kommer jag att göra ofta… Stor tack till Lerums kommun – och till er alla kära kolleger! Kram/Nona

Comments are closed.