Växtrumstävling – Nyebrotäppan Aludden

Med tanke på alla säckar som vi burit ut, så tänkte vi utlysa en tävling, där ni läsare kan gissa hur många säckar av torv, kogödsel och barkmull som vi har lagt ut. Vinsten är Karin Berglunds nya bok, som självklart kommer att vara signerad av författaren själv.

det-var-en-gang-en-tradgard-minnen-fran-ett-odlarliv

För att kunna delta i tävlingen så klicka på, by • 0 Comments i huvudet, gissa antal säckar och skriv era kontaktuppgifter. Vem som har vunnit, kommer vi att publicera på bloggen den 30 maj. Lycka till!

  2 comments for “Växtrumstävling – Nyebrotäppan Aludden

 1. David Skalsky
  2016/05/28 at 17:19

  Vad fint ni hade gjort det!

  Jag tror att ni burit ut (åtminstone) 500 säckar.

 2. Cornelia Skalsky
  2016/05/29 at 19:08

  468 säckar

Comments are closed.